lördag 14 maj 2011

10 veckor på Sörmlands topp 5


Den här veckan slutade vi på en 3:e plats och iom det så har klarade vi 10 veckorsspärren. Nu åker vårt bidrag automatiskt ut nästa vecka och vi skulle vilja tacka alla som har röstat på oss och stött oss! Det har varit en ära för att oss ligga på Sörmlands topp 5 i 10 hela veckor! Nu tänke vi ta lite semester från listan, men smider redan på låtar som nog sannolikt kommer att dyka upp i det formuet när du minst anar det!

På måndag släpps 3:e delen av The Poet and the Metalhead, den tecknade serien om Lundberg & Misstro. Planen är att det ska släppas ett nytt avsnitt av serien varje måndag och jag kan rapportera att manus och framförande blir bara bättre och bättre! 3:e avsnittet är verkligen ett kliv uppåt!

Vi kommer snart börja repa inför giget på Festival Decimal. Om du inte redan har bokat din biljett så föreslår jag att du gör det här - http://dikotomiproduktion.se/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=82 En festivalbiljett kostar endast 120 spänn och ger dig en heldag med sköna musikupplevelser!

Ikväll blir det grillat och kanske några ackord på den akustiska gitarren. Hoppas att ni får en solig helg ni med, trogna bloggläsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar