fredag 5 augusti 2011

Vi har haft semester va...

Framträdandet på Festival Decimal den 18:e juni 2011 blev turnéavslutning för Lundberg & Misstro och sedan dess har vi tagit lite av semester från det mesta som har med bandet att göra. Själv har jag rotat i arkiven och publicerat en hel del musik från förr, både här på bloggen och på SoundCloud. En del är originalinspelningar, annat är helt nyinspelat under sommaren. De flesta låtarna finns redan i omlopp på nätet och på random människors hårddiskar, men det jag lagt ut nu är grejer jag fortfarande tycker om att lyssna på och i bättre ljudkvalité (SoundCloud kör okomprimerade wav-filer). Håll till godo, som man säger.

När vi nu spanar mot hösten kommer Misstro i egen hög person att ägna mycket av sin tid åt metal-äventyr men det betyder inte att Dick Lundberg & Misstro kommer att vara osynliga, tvärtom har vi nya studioinspelningar som ser ut att ges ut åtminstone innan vintern är slut. Tecknade serien "The poet and the metalhead" återvänder och det kommer att bli nya spelningar, både med och utan Misstro.

Vidare kan jag avslöja att Emma Hedberg, som både medverkar på skivan och som spelar piano med oss live jobbar på ett eget album. Det blir hur bra som helst!

Och som om det inte var nog hittar man numera Dick Lundberg & Misstro på Google+. Jorå s'att...

/Dick

Foto: Gunnar Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar